ua ru

Новини

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя

розширення портфеля нових філій ГК АФІНА

розширення портфеля нових філій ГК АФІНА -
2020-10-08 17:33:00

На початку жовтня сталося масштабне розширення портфелю нових філій ГК АФІНА - Київської, Черкаської та Чернігівської

Додались широко відомі українському споживачу торгові марки в категоріях побутова хімія, засоби з догляду за оселею, засоби з догляду за собою, косметика та засоби гігієни.

 

Тепер на території Центральної України ми представляємо інтереси наступних виробників: 

L`Oreal - французька компанія-лідер світового ринку косметики та парфумерії, яка завоювала прихильність українських споживачів завдяки широкій лінійці засобів з догляду за лицем, тілом та волоссям, та декоративної косметики. 

Unilever - один з провідних виробників та постачальників продуктів харчування, засобів особистої гігієни, косметичної продукції та товарів з догляду за оселею. Українському споживачу добре відомі такі бренди компанії як Domestos, Dove. Rexona, Lipton та багато інших.

Beiersdorf - міжнародна компанія з більш ніж 100 річній історієй, найбільш відома своїм брендом Nivea.

Evyap - турецька компанія, один з найкрупніших в світі виробників мила, популярність якій принесли торгові марки Fax, Duru и Arko.

GSK - одна з найкрупніших в світі фармакологічних компаній виробників рецептурних та безрецептурних препаратів. В портфелі компанії представлена своїм напрямком "догляд за ротовою порожниною" (торгові марки Aquafresh, Sensodyn, Paradontax и др.).

Також на цій території ми продаєм 

  • товари ТМ LACTACYD (перший спеціалізований засіб для інтимної гігієни, який був створений більш ніж 60 років тому во Франції і користується популярністю по сьогоднішній день);
  • і продукцію нашого бізнесу AFINA BRAND LAB: товари з догляду за собою, товари з догляду за оселею, засоби для прання, які виготовляються під нашими торговими марками на провідних виробництвах України та Європи.