ua ru

Новини

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя

Поповнення в нашому портфелі

Поповнення в нашому портфелі -
2018-07-11 13:01:00

Група Компаній АФІНА продовжує поповнювати свій товарний портфель.

Кропивницький і область: кондитерські вироби ТМ Житомирські ласощі і мінеральні води ТМ Мирненьска.

Кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» розпочала свою роботу у травні 1944 року і входить в п'ятірку лідерів кондитерського ринку України. В асортименті фабрики цукерки в коробках, шоколадні батончики, глазуровані і неглазуровані цукерки, шоколадні цукерки-снеки, шоколадно-вафельні цукерки, печиво, вафлі, фадж, зернові батончики і продукція без цукру.

 

Вода Мирненська — це природна мінеральна вода з підземного реліктового моря, вік якого близько 62 млн. років. Вона добувається з повністю захищеного природним шляхом резервуара через свердловину глибиною понад 300 метрів. Асортиментна лінійка представлена газованої і негазованої мінеральної водою, а також йодованою водою для пиття і приготування їжі.

 

 

Дніпро і область: мінеральні води відомих торгових марок Поляна квасоваЛужанськаСвалява Куяльник (корпорація «Українські мінеральні води»), квас Ярило, круасани ТМ 7days, вина ТМ Lustdorf і GOCHA, коньяк ТМ Арагвелі.

 

Корпорація «Українські мінеральні води» є дистриб'ютором двох найбільших заводів з видобутку та розливу мінеральної води в Україні: Свалявський завод мінеральних вод (Поляна квасоваЛужаньска і Свалява) і Одеський завод мінеральної води Куяльник

 

Квас «Ярило Справжній» отримав визнання серед професійних дегустаторів на Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного та Всеукраїнському фестивалі квасу, де нагороджений різними нагородами і дипломами. У 2013 році квас «Ярило Справжній», в 2016 році квас «Ярило М’ятний» і «Ярило Медовий» отримали ГРАН-ПРІ за найвищу якість хлібного квасу.

 

Компанія Chipita була створена у Греції в 1973 р.

У 1991 р. на ринку з'явився найвідоміший продукт компанії - круасан під брендом 7DAYS, індивідуально упакований спечений снек з тривалим терміном зберігання. Незабаром після цього були виведені на ринок міні-круасани 7DAYS.

 

Вина ТМ GOCHA і коньяки ТМ Арагвелі випускається грузинською компанією «Брати Асканелі» - однією з кращих виноробних компаній Грузії, якій належить 140 га виноградників в Кахетії. На території України інтереси компанії в якості імпортера представляє Група компаній «Албо».

Крім імпортних контрактів, Група компаній «Албо» володіє рядом власних торгових марок, у т. ч. ТМ Lustdorf (вина, вироблені з добірних сортів винограду вирощеного в Одеській області).