ua ru

Новини

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя

поповнення в портфелі alco

поповнення в портфелі alco -
2019-04-10 13:07:00

Представляємо вам новий контракт з портфелі ЦК АФІНА!

 

Група Bacardi-Martini була створена в 1992 році і об'єднала дві компанії, які належать до числа найстаріших і шанованих виробників алкогольної продукції: Bacardi Limited і Martini&Rossi.

В даний час компанія пропонує на світовому ринку цілу гаму преміальних брендів у багатьох категоріях спиртних напоїв, серед яких такі, як Martini, Bacardi, Dewar’s, William Lawson’s, Bombay Sapphire, Grey Goose, Baron Otard та інші відомі бренди. Продукція компанії відома в усіх країнах, на всіх континентах. Ром Bacardi — один з лідерів за обсягом продажів серед алкогольних брендів в усьому світі і є абсолютним лідером серед ромів, володіє високими показниками впізнанності серед споживачів, а також має чудове і незмінна якість, смак і аромат вже більше 150 років (з 1862 р.). Martini — найбільший з усіх імпортованих на український ринок алкогольних брендів. Згідно з дослідженнями, проведеними в містах з населенням понад мільйон жителів, знання бренду Martini становить понад 90 %.

  

Дистрибуцію торгових марок з 2012 року в Україні здійснює компанія групи Bacardi-Martini ТОВ «Бакарді-Мартіні Юкрейн» (БМЮ).

ЦК АФІНА представляє інтереси компанії на території Сумської області з квітня 2019