Наши бренды

Наши бренды Афіна Логістик Мы и партнеры Наша жизнь
Наши бренды

Рекламна концепція для українського бренду Вухастик

Рекламна концепція для українського бренду Вухастик -
2023-12-11 17:17:00

AFINA GROUP у співпраці з AdShot Creative представили рекламну концепцію для українського бренду Вухастик

 

Фахівці AdShot Creative на замовлення Afina Group створили затишний сімейний ролик для нового українського бренду Вухастик - товарів для догляду для всієї родини. Відеосюжет з маленьким пухнастим зайчиком-помічником, який транслюється на національному телебаченні, розкриває теплу історію сімейного комфорту під час рутини прання дитячих речей.

 

Виробництво продукції для догляду за малюками під ТМ Вухастик було розпочато улітку 2023 року на одному з найбільших в Україні заводів побутової хімії, розташованому у м. Вінниця. Восени цього ж року українська національна компанія Afina Group, власник ТМ Вухастик, звернулася до AdShot Creative із запитом створити відео, яке б передавало турботу про дітей та їх комфорт. Так з’явився сімейний ролик з Вухастиком - лагідним пухнастим зайчиком, маленьким домашнім помічником, який додає тепла та затишку будь-якій родині.

 

Продукція бренду Вухастик підходить для всієї родини, саме тому ми намагалися передати ці відчуття у відео, підкреслюючи турботу про малюка та задоволення від взаємодії з брендом як у дітей, так і у дорослих, - розповіли в AdShot Creative. - Сподіваюсь, що глядачі відчують те тепло, яке ми вклали в цю роботу. Співпраця над цим проектом була справжнім задоволенням для нашої команди”.

 

У ролику підкреслено важливість моментів, які стають частиною нашого повсякденного життя і які можна зробити більш комфортними та приємними разом з Вухастиком. 

"Ми хочемо, щоб глядачі запам'ятали нас як сімейний бренд для чистоти та створення затишку для всієї родини. Продукція ТМ Вухастик - це не лише безпека та контроль якості на кожному етапі, це також турбота та комфортний  догляд, лагідний, як і сам Вухастик. Нам важливо, щоб цей пухнастик став невід'ємним другом як для малюків, так і для дорослих. Гадаю, ми змогли відобразити це у нашому відео", - відзначає Світлана Попова, Chief Marketing Officer Afina Group.

 

У роботі над створенням відео перед агенцією стояло завдання зафіксувати прості, але важливі моменти сімейного життя.

"Співпраця з AFINA GROUP була неймовірним досвідом для нашої агенції. Ми впевнені, що цей рекламний ролик створить емоційний зв'язок із глядачем, роблячи бренд ТМ Вухастик невід'ємною частиною кожної української родини", - додають в AdShot Creative.

 

Трансляція ролика на національному телебаченні триває, і Вухастик став частим гостем у домівках українців, даруючи господиням та їх сім’ям безпечний догляд, затишок та комфорт.

Продукція ТМ Вухастик вже широко представлена на поличках магазинів по всій Україні, яскраві жовто-блакитні кольори упаковки неможливо не помітити, а всміхнений зайчик-вухастик обов'язково приверне увагу вашого малюка і додасть йому гарного настрою.

 

Рекламна кампанія є першим національним маркетинговим просуванням ТМ Вухастик і, окрім ролика на телебаченні, включає в себе також діджитал-активність. Більше інформації про продукцію можна знайти на сторінках ТМ Вухастик у Instagram та Facebook.

 

Довідка:

ТМ Вухастик - українська серія засобів для догляду та прання, спеціально розроблена для догляду за малюками з перших днів життя. Виробляється на одному з провідних в Україні заводів з виробництва миючих засобів “Вінницяпобутхім” на замовлення Afina Group.

 

Afina Group - провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок в категоріях товарів побутової хімії, гігієни та догляду. 

Найвідоміші бренди AfinaGroup: ТМ Вухастик, ТМ iFresh, TM Pride, ТМ Polar Shine, TM FamilyHome.

Компанія обслуговує ключові національні та локальні торговельні мережі завдяки власній розгалуженій мережі філій та розподільчих логістичних центрів. Територія покриття - вся Україна, центральний офіс розташовано в Дніпрі.