ua ru

Новини

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя

“Вухастик”, понад 100 нових позицій власних брендів та вихід на міжнародний ринок - підсумки 2023 року для AFINA Group

“Вухастик”, понад 100 нових позицій власних брендів та вихід на міжнародний ринок - підсумки 2023 року для AFINA Group -
2024-03-01 11:54:00

Створення дитячого бренду “Вухастик”, запуск роботи сучасного складського комплексу, національна представленість власних брендів, допомога  ЗСУ та отримання народної премії - у компанії AFINA Group підбили підсумки 2023 року.

 

Вухастик” - головний дитячий бренд країни

2023 рік для компанії AFINA Group став рекордним у напрямку розвитку власних брендів. Компанії за пів року вдалося створити успішний бренд українського виробництва “Вухастик”, який встиг не лише підкорити всю Україну, а й розпочати експансію в Європу. Виробництво продукції українського бренду “Вухастик” було розпочато влітку 2023 року на одному з найбільших в Україні заводів побутової хімії, розташованому у м. Вінниця. Усього за пів року споживачі придбали продукції бренду Вухастик загальною вагою майже 1 млн кг.

 

AFINA Brand Lab - лабораторія власних брендів AFINA Group - демонструє активний розвиток і по інших брендах компанії. Так, за 2023 рік було створено понад 100 нових позицій, зокрема для таких торгових марок як Family Home (засоби для приготування та прибирання), iFresh (освіжувачі повітря), PRIDE (засоби для прання та оселі) та Polar Shine (засоби для прання). Також у 2023 році вдалося досягнути національної представленості власних брендів шляхом розвитку продажів в західних областях та активній роботі з національними мережами. Загалом за 2023 рік було продано 4,2 млн одиниць продукції власних брендів.

Власні ТМ iFresh  та PRIDE стали переможцями Народної премії у категоріях “Освіжувачі повітря» та «Пральні порошки» відповідно. З 2013 року Українська народна премія щорічно залучає споживачів до незалежного онлайн-опитування, за результатами якого обираються найкращі товари, послуги та сервіси у 30 категоріях. Впевнена перемога одразу у двох номінаціях  свідчить про високу якість продукції AFINA Group та її високу оцінку споживачами.

 

AFINA Logistics

Напрямок AFINA Logistics - логістичний бізнес-підрозділ, який має понад 10 років досвіду роботи з товарами світових виробників і сучасні складські комплекси у найбільших містах країни.

У 2023 році AFINA Logistics розширила контракт з IDS Ukraine - провідним виробником природних мінеральних вод (Моршинська, Миргородська, AquaLife тощо), забезпечивши логістичні послуги для IDS Ukraine у південному регіоні. Також було запущено новий сучасний складський комплекс категорії А у м. Одеса. Відтепер у напрямку логістики в Одесі є вже два складських комплекси загальною площею 10 тис. кв.м та ще більший спектр логістичних послуг для клієнтів. Загалом за рік компанія відвантажила для зовнішніх клієнтів майже 90 000 тон продукції, що на 43% більше, ніж у 2022 році.

 

AFINA Distribution

Напрямок AFINA Distribution наразі має понад 40 контрактів з провідними світовими та національним виробниками, серед яких такі відомі бренди як Nivea, L’Oréal, Unilever, Henkel,  Schwarzkopf, SC Johnson, Johnson & Johnson, Bic, Evyap та інші.

За 2023 рік портфель контрактів AFINA Distribution поповнився новим контрактом з компанією VACO RETAIL - польською компанією, яка виробляє засоби для захисту від комах та шкідників, та ФЕС УКР (MacCoffee). Також за 2023 рік було розширено дистрибуцію для компаній Reckitt Benckiser, Nutricia та ACME.

Покриття послуг дистрибуції має розгалужену мережу філій і наразі становить 60% території України, забезпечуючи можливість надавати високоякісні послуги міжнародним та національним партнерам. На кінець 2023 року AFINA Distribution обслуговує понад 17 000 торгових точок. Система розподільчих центрів у найбільших містах країни, а також майже 50 000 кв. м складських площ, обладнаних сучасними системами зберігання, дозволяють і надалі забезпечувати клієнтам високий рівень сервісу.

 

Допомога ЗСУ

AFINA Group залишається відданою принципам соціальної відповідальності та продовжує активно залучатися до благодійних ініціатив, спрямованих на підтримку українського суспільства та Збройних Сил. З початку повномасштабного російського вторгнення AFINA Group виділила близько 10 млн грн на підтримку Збройних Сил України, а також на гуманітарну допомогу лікарням та дитячим будинкам. Після деокупації Херсону Фонду громади міста була надана життєво необхідна гуманітарна допомога: були направлені фури з водою, харчовими продуктами, засобами гігієни, кормом для тварин. У грудні 2023 року AFINA Group спрямувала 500 тис. грн на допомогу 13-й Бригаді оперативного призначення Національної гвардії України “Хартія”. Силами компанії було придбане необхідне обладнання для лабораторії зі збирання безпілотних літальних апаратів. Компанія продовжує забезпечувати засобами гігієни військових, лікарні, реабілітаційні центри та дитячі будинки у більш ніж 20 містах України.

“В умовах геополітичної нестабільності та збільшення загроз для національної безпеки наша компанія розуміє відповідальність за допомогу військовим, які стоять на захисті держави. Ми системно надаємо допомогу військовим, лікарням, дитячим будинкам та власним співробітникам, які зараз нас захищають в лавах ЗСУ”, - підкреслили в компанії.

 

Довідка:

AFINA Group - провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок в категоріях товарів побутової хімії, гігієни та догляду.

Найвідоміші бренди AFINA GroupТМ Вухастик, ТМ iFresh, TM Pride, ТМ Polar Shine, TM Family Home.

Компанія обслуговує ключові національні та локальні торговельні мережі завдяки власній розгалуженій мережі філій та розподільчих логістичних центрів. Територія покриття - вся Україна, центральний офіс розташовано в Дніпрі.