ua ru

Наші бренди

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя
Наші бренди

поповнення у портфелі власних брендів

поповнення у портфелі власних брендів -
2020-03-06 14:44:00

В січні в портфелі власних брендів Групи Компаній АФІНА сталося довгоочікуване поповнення - до асортименту наших улюблених брендів додались нові позиції. 

- Ніжні та ароматні кондиціонери для білизни PRIDE - Spring Flowers з ароматом весняних квітів та Alpine Herbs за ароматом альпійских трав. Ми створювали наші кондиціонери, надихаючись природой, її свіжістю та енергієй. Вони характеризуються стійкістю, пом'якшують одяг, зберігають тканину та дарують приємний аромат білизні. 

 

Ефективні та економні засоби для миття посуду PRIDE -  Lemon Fresh з ароматом лимонної свіжості та Aloe vera з ароматом алое вера. З ТМ PRIDE миття посуду перетвориться на необтяжливу справу, засоби активно видаляють жир та забруднення з будь-якої поверхні, дарують посуду криштальний блиск та нейтралізують неприємні запахи. Ваш посуд буде сяяти чистотою. 

 

- Яскраві, свіжі та стильні освіжувачі повітря iFresh -  Delicate Flowers з ароматом ніжних квітів, Juicy Fruits з ароматом соковитих фруктів, Sea breeze з ароматом морської свіжості та Citrus fresh з ароматом цитрусів, з ефектом «Антитабак». Освіжувачі повітря iFresh вже полюбились нашим клиентам -  це спеціальні освіжувачі, які створені для комфортного та делікатного освіження повітря. Наші освіжувачі - це преміальні віддушки, стильний дизайн, матова упаковка, а ще вони екологічні та не руйнують озоновий шар. 

І невелике поповнення улюбленної лінейки Ніжненька - туалетний папір Ніжненька Рожева з тисненням. Особливе тиснення робить папір більш м'якою, а рожевий колір виділяє його серед конкурентів на полиці. 

Ми впевнені, що наші нові позиції будуть гідно оцінени як нашими клієнтами, так і споживачами і стануть справжніми бестселерами в в асортименті брендів Групи Компаній АФІНА.