ua ru

Наші бренди

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя
Наші бренди

Український бренд "Вухастик" розширює кордони

Український бренд
2023-12-22 17:08:00

Afina Group оголосила про старт постачання продукції українського бренду "Вухастик" на європейський ринок

Afina Group, власник ТМ Вухастик, розпочинає постачання продукції українського бренду на ринок Європи. Продукція ТМ Вухастик, що виробляється на заводі побутової хімії у Вінниці, з грудня 2023 року буде представлена на ринку Молдови.

Перше відвантаження товарів для догляду для всієї родини ТМ Вухастик у Молдову відбулося 21 грудня 2023 року. Дистрибутором-партнером виступила компанія VION IMPEX (м. Кишинів) – молдовський лідер у сфері дистрибуції та роздрібної торгівлі. VION IMPEX працює по всій території Молдови та має найбільшу в країні роздрібну мережу магазинів Casa Curata. Це партнерство відкриває нові перспективи для розвитку українського виробництва та свідчить про високий рівень довіри до української продукції на міжнародному ринку.

“Довіра до української продукції в Європі зростає, тож для нашої компанії важливо поставляти на ринок Європи продукцію високої якості, яка буде конкурентоспроможною в умовах світового ринку, - підкреслює Олексій Соболєв, директор з розвитку Afina Group. - Ми розуміємо важливість відновлення промислового потенціалу України, особливо під час воєнного стану, а також прагнемо  долучитись до популяризації якісних українських товарів на міжнародній арені”.

Виробництво продукції українського бренду “Вухастик” було розпочато влітку 2023 року на одному з найбільших в Україні заводі побутової хімії, розташованому у м. Вінниця. Власником бренду є всеукраїнська компанія Afina Group, провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок. “Вухастик” - новий бренд українського виробництва, який поєднує серію засобів для догляду та прання, продукція підходить для всієї родини і є безпечною та комфортною для догляду за малюком із перших днів життя.

“Безпечність продукції, висока якість сировини від світових постачальників, що підтверджена європейськими сертифікатами, а також ціна, яка суттєво конкурує з міжнародними брендами, роблять продукцію ТМ Вухастик оптимальним вибором для догляду для всієї родини, - відзначає Світлана Попова, CMO Afina Group. - Ми впевнені, що відтепер безпечна та якісна продукція Made in Ukrainian стане улюбленим помічником і для європейських споживачів”.

Партнерство з VION IMPEX вже на старті співпраці передбачає постачання 20 різних продуктів під брендом "Вухастик" у понад 100 торговельних точок по всій країні. Надалі планується розширення представленості асортименту.

Довідка:

ТМ Вухастик - українська серія засобів для догляду та прання, спеціально розроблена для догляду за малюками з перших днів життя. Виробляється на Вінницькому заводі побутової хімії, одному з провідних виробників миючих засобів в Україні, на замовлення Afina Group.

 

Afina Group - провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок в категоріях товарів побутової хімії, гігієни та догляду. 

Найвідоміші бренди Afina GroupТМ Вухастик, ТМ iFresh, TM Pride, ТМ Polar Shine, TM Family Home.

Компанія обслуговує ключові національні та локальні торговельні мережі завдяки власній розгалуженій мережі філій та розподільчих логістичних центрів. Територія покриття - вся Україна, центральний офіс розташовано в м. Дніпро.