ua ru

Наше життя

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя
Наше життя

AfinaGroup - власник ТМ Вухастик - спрямувала 500 тис. грн на допомогу 13-й Бригаді оперативного призначення Національної гвардії України “Хартія”

AfinaGroup - власник ТМ Вухастик - спрямувала 500 тис. грн на допомогу 13-й Бригаді оперативного призначення Національної гвардії України “Хартія” -
2024-01-10 10:23:00

AfinaGroup - власник ТМ Вухастик - спрямувала 500 тис. грн на допомогу 

13-й Бригаді оперативного призначення Національної гвардії України “Хартія”

Національна компанія AfinaGroup виділила півмільйона гривень на оснащення для українських військових, а саме - долучилася до збору на комплекс засобів радіоелектронної боротьби і розвідки (РЕБ, РЕР). Це повний спектр обладнання для системної боротьби з ворожими дронами від “рюкзаків” прикриття піхоти, “куполів” і антидронових рушниць до потужних радіолокаційних станцій, що об’єднані в комплекс бригадного рівня, єдиний моніторинговий центр.

Такий комплекс дає можливість виявляти і вчасно зупиняти коптери і “крила” ворога, а значить, захищати наших бійців, зберігати їх життя і наближати нас до перемоги.

В умовах геополітичної нестабільності та збільшення загроз для національної безпеки, компанія Afina Group, один з провідних дистриб'юторів та розробників брендів в Україні, розуміє відповідальність за допомогу військовим, які стоять на захисті держави, - відзначає Віталій Писаренко, комерційний директор AfinaGroup. - Наша компанія системно надає допомогу військовим, лікарням, дитячим будинкам та власним співробітникам, які зараз нас захищають в лавах ЗСУ. Ми пишаємося можливістю приєднатися до зусиль та допомогти тим, хто стоїть на передовій”.

Afina Group залишається відданою принципам соціальної відповідальності та продовжує активно залучатися до благодійних ініціатив, спрямованих на підтримку українського суспільства та Збройних Сил.

З початку повномасштабного російського вторгнення Afina Group виділила близько 10 млн грн на підтримку Збройних Сил України, а також на гуманітарну допомогу лікарням та дитячим будинкам. Після деокупації Херсону Фонду громади міста Херсон була надана така життєво-необхідна гуманітарна допомога. До Херсону були направлені Фури з водою, продуктами харчування, засобами гігієни, кормом для тварин.

Силами компанії було придбане необхідне обладнання для лабораторії по зборці безпілотних літальних апаратів. Компанія продовжує забезпечувати засобами гігієни військових, лікарні, реабілітаційні центри та дитячі будинки у більш ніж 20 містах України.

Довідка:

ТМ Вухастик - українська серія засобів для догляду та прання, спеціально розроблена для догляду за малюками з перших днів життя. Виробляється на Вінницькому заводі побутової хімії, одному з провідних виробників миючих засобів в Україні, на замовлення Afina Group.

Afina Group - провідний оператор ринку України у напрямках дистрибуції, логістики та створенні торгових марок в категоріях товарів побутової хімії, гігієни та догляду.  Найвідоміші бренди Afina GroupТМ Вухастик, ТМ iFresh, TM Pride, ТМ Polar Shine, TM Family Home. Компанія обслуговує ключові національні та локальні торговельні мережі завдяки власній розгалуженій мережі філій та розподільчих логістичних центрів. Територія покриття - вся Україна, центральний офіс розташовано в Дніпрі.

“Хартія” – 13 Бригада оперативного призначення Національної гвардії України. Створена на базі добровольчого підрозділу “Хартія”, що брав участь у звільнені Харківщини, одним з перших вийшов на адмінкордони України, боров ворога у Сватово, Соледарі та Бахмуті. Входить до Гвардії наступу.