ua ru

Ми та партнери

Наші бренди Афіна Логістик Ми та партнери Наше життя
Ми та партнери

ПОПОВНЕННЯ ПОРТФЕЛЮ ІМПОРТНИХ КОНТРАКТІВ

ПОПОВНЕННЯ ПОРТФЕЛЮ ІМПОРТНИХ КОНТРАКТІВ -
2021-09-16 12:23:00

В вересні 2021 до портфелю імпортних контрактів Групи Компаній АФІНА додався контракт з відомим виробником кондитерських виробів – компанією Storck.

Август Шторк, відомий також як Август Обервеланд, засновав свою компанію в 1903 році. Першу фабрику було збудовано в місті Вертер в Німеччині. Сьогодні Storck входить в число крупніших виробників шоколаду та карамелі у світі. Всі кондитерські вироби Storck незмінно відрізняються високою якістю та неповторним смаком. Це результат поєднання традицій та сучасних технологій. Завдяки оригінальній рецептурі продукція Storck завоювала серця людей вже в понад 100 країн. Вже понад 100 років головна мета компанії – приносити людям радість.

Українські споживачі вже встигли оцінити найвідоміші бренди цього виробника:

Чудове асорті з унікальної колекції вишуканого шоколаду, для виробництва якого використовуються інгредієнти найвищої якості. Бренд merci з’явився в Німеччині в 1965 році та відразу знайшов путь до серця людей, ставши першим шоколадом, за допомогою якого можна висловити щиру вдячність.

 

Цукерки Toffifee вже завоювали серця мільйонів споживачів. Їх секрет в унікальній формі, смаку та неповторному поєднанні інгредієнтів німецької якості. З Toffifee кожне родинне чаювання стане особливим!

 

Werther`s Original – це дивовижно смачні цукерки, що вироблені з додаванням свіжих вершків та вершкового масла. Бренд Werther`s Original з’явився в 1909 році в Німеччині, а сьогодні його вже знають та люблять в понад 100 країнах світу.

 

Mamba – це соковиті жувальні цукерки. Їх яскраві та насичені фруктові смаки скрасять навіть найнудніші моменти.

 

Група Компаній АФІНА представляє інтереси компанії Strock в Київській, Чернігівській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.